Hoppa till innehåll

Bassängträning

Årets kajakövningar inomhus i Valhallabadet kommer att vara:

Söndagen den 13 mars klockan 16.00 – 19:00 och
Söndagen den 20 mars klockan 16.00 – 19:00

Vi kommer visa hur man tar sig upp efter kapsejsning, genom kamraträddning och andra räddningstekniker. Därefter finns det instruktörer på plats i bassängen för att hjälpa dig att träna. 

  • Deltagare ombesörjer själva att de har tillgång till kajak med utrustning och transport till Valhallabadet. För de som önskar finns det möjlighet att få plats med kajaken på föreningens släp som kommer att köras mellan Saltholmen och Valhalla.
  • Föreningens lånekajaker är förbokade av paddelkommittén, meddela vid anmälan om du är intresserad av att använda föreningens kajak. Här kommer vi planera för två personer per kajak om intresset är stort.
  • Kajaker ska vara väl rengjorda inför träningen och resdamm spolas av vid bassängkanten. Är det frost går det bra att använda varmvatten som finns vid utslagsbacken innanför dörren till segelhallen på Saltholmen.
  • Flytväst är naturligtvis obligatorisk, egen flottör är bra att ha med.
  • Använd gärna våtdräkt om du har tillgång till sådan, annars ex träningskläder.
  • Ta också med egen fika då vi har en paus i passet.
  • Var och en deltar, som vanligt, på egen risk.

Platsbokning och betalning: 
Anmäl dig i formuläret på länken nedan och betala sedan omgående när du har fått ett mail som anger om du har fått plats och betalningsinstruktioner. Det kan dröja en tid innan du får detta mail.

Avgifter: 
150 kr/tillfälle för medlemmar. 
250 kr/tillfälle för ickemedlemmar (tas med i mån av plats). 
Därutöver subventionerar GKF räddningsträningen.

Tänk på att alla fält med * är obligatoriska och måste fyllas i. Du kommer få en bekräftelse att anmälan är skickad till den e-postadress du angett så snart du klickat på SKICKA. Om bekräftelsen på anmälan inte kommer inom några minuter var vänlig och maila paddelvard@gkf.info.

OBS! Du är inte garanterad en plats innan du har fått ett mail som anger om du har fått plats och betalningsinstruktioner. Avgiften ska sedan betalas omgående efter att du har fått besked om att du har fått en plats.

 » Anmäl dig här

Datum

20 mar 2022
Expired!

Tid

16:00 - 19:00
Kategori