Hoppa till innehåll

Valö arbetsvecka

Anmälan till arbetsvecka v32 ( måndag 7 aug till söndag 13 aug)
Man kan delta enskilda dagar eller hela veckan. Varje arbetad dag räknas som en arbetsplikt.

Vi hämtar/lämnar med motorbåt från färjeläget på Vrångö varje morgon och eftermiddag. Det vanligaste är att komma på morgonen och åka hem på eftermiddagen men om man vill kan man ta en extra övernattning. Ta med flytväst och regnkläder för båtturen. Om det är vågor kan det skvätta ganska mycket och man blir snabbt blöt.

I år kommer vi att jobba mycket med Jungfruburen/Sjöboden som har en del rötskador. Hultet ska få ett nytt golv av linoleum-plattor. Ängen ska slås och räfsas som vanligt, något måste säkert målas, buskar klippas, vresrosorna ska bort plus massor av annat.

Lunch och middag lagas gemensamt men frukost får var och en stå för. Man kan övernatta gratis i tält eller stuga. Vi kommer att arbeta i stugorna så antalet platser är begränsat i dem.

Allt är beroende på väder. Om det är för kraftig vind kan vi bli tvungna att ställa in med kort varsel så därför är det viktigt att ni anger mejl och telefon så att vi kan skicka sms och mejl.

Anmälan på länken nedan. Du får ett mejl som bekräftelse på anmälan. Om ni skulle bli tvungna att lämna återbud eller ändra dagar så använd länken som finns i mejlet. Då ser vi snabbt hur många som ska hämtas vid Vrångö.

Anmälan

Datum

07 - 13 aug 2023
Expired!

Tid

Heldag
Kategori