Hoppa till innehåll

Valöträffen, »när juni möter juli«.

Varje år arrangerar vi i Göteborgs kanotförening en öppen paddlarträff på vår uthamn Valö i Göteborgs södra skärgård. Träffen ligger alltid helgen närmast månadsskiftet juni–juli, det vill säga ”när juni möter juli”. I år blir det fredag till söndag 30 juni – 2 juli. 

Alla paddlare är välkomna! Ingen föranmälan, ingen avgift, kom och lämna som du vill.

Det finns inget fast program, men det brukar bli trevligt med bra väder, en paddeltur till Tistlarna (med mycket säl) och grillkväll på lördagen.

Många paddlar ut redan på fredag kväll, vilket är lämpligt om man vill vara med på en dagstur ut till Tistlarna på lördagen.

På lördagskvällen brukar det bli allmän grillning och mysig uppesittarkväll.

Ta med egen mat och dricksvatten ((visserligen finns brunnsvatten, men det har konstrat lite i kvaliteten och kan dessutom bli ont om ifall vi blir många). Grill och kol finns. Det finns lite över 20 sängplatser inomhus men det kan vara mer än dubbelt så många som kommer, så ta gärna med ett tält också; just denna helg är nämligen tältning tillåten, men endast i direkt närhet till husen på fyrsidan (hela ön ingår i Vrångöarkipelagens naturreservat). Det finns lite sol-el för laddning av mobiler.

Läs mer om Valö och hitta hit.

Hjärtligt välkomna!

Göteborgs kanotförening,

Paddlingskommittén

Utfärd fredag kväll eller lördag morgon.

Datum

30 jun 2023 - 02 jul 2023
Expired!

Tid

Heldag
Kategori