Hoppa till innehåll

Arbetshelg Valö

Vi har nu fått in så många anmälningar att vi kan inte ta emot fler.

Att delta i arbetshelgen på Valö är ett roligt och trevligt sätt att göra sin arbetsplikt. Det är ett bra sätt att lära känna fler klubbmedlemmar. Man kan delta lördag eller söndag eller båda. Varje arbetad dag räknas som en arbetsplikt.

Vi hämtar/lämnar med motorbåt från färjeläget på Vrångö varje morgon och eftermiddag. Ta med flytväst och regnkläder för båtturen. Om det är vågor kan det skvätta ganska mycket och man blir snabbt blöt.

Hämtning på Vrångö: Lördag morgon kl 8.43 (Färja 281 ”Mot Vrångö via Donsö” från Saltholmen kl 8.12) eller Söndag morgon kl 8.42 (Färja 281 ”Mot Vrångö via Styrsö Bratten” från Saltholmen kl 8.02)

Lämning på Vrångö: Lördag eftermiddag kl 17.13 (Färja 281 framme på Saltholmen kl 17.42), Söndag morgon kl 8.45 (Färja 281 framme på Saltholmen kl 9.12) eller Söndag eftermiddag kl 17.53 (Färja 281 framme på Saltholmen kl 18.20)

Det varierar hur länge vi arbetar på söndag eftermiddag. Ofta hinner vi göra mycket på lördag och inte så mycket återstår att göra på söndag. Då kommer vi att köra er till Vrångö tidigare men ibland finns det mer att göra och då blir den tid som anges.

Lunch och middag lagas gemensamt men frukost får var och en stå för. Lördag lunch blir silltallrik och söndag lunch blir grekisk sallad. På lördag kväll grillar vi korv, vege-korv, lök, majs med tillbehör.

Man kan övernatta gratis i tält eller stuga. Vi kommer att arbeta i stugorna så antalet platser är begränsat i dem. Under arbetshelgen bestämmer Valökommitten över sängplatserna i stugorna, det är INTE först till kvarn. Hultet är reserverat för båtförarna fredag-söndag.

Allt är beroende på väder. Om det är för kraftig vind kan vi bli tvungna att ställa in med kort varsel så därför är det viktigt att ni anger mejl och telefon så att vi kan skicka sms och mejl.
Om ni själva skulle bli tvungna att lämna återbud sent så använd länken som finns mejlet som ni får som bekräftelse på anmälan. Då ser vi snabbt hur många som ska hämtas vid Vrångö.

Vi har nu fått in så många anmälningar att vi kan inte ta emot fler.

Datum

23 - 24 apr 2022
Expired!

Tid

Heldag
Kategori