Hoppa till innehåll

Bli medlem

Information om föreningen

De senaste åren har Göteborgs Kanotförening vuxit mycket och fått många nya medlemmar. Detta är självklart roligt och gör vår förening starkare för framtiden. Tyvärr har vi inte möjlighet att utöka antalet kanotplatser eller lånekajaker i samma takt som medlemsantalet har ökat. Detta medför att det i dagsläget är kö till kanotplatser och under sommaren 2021 fick tyvärr inte alla som önskade sommarplats för sina kajaker. Sammantaget leder detta till att det även är ganska hårt tryck på föreningens lånekajaker, särskilt vid föreningsaktiviteter. Denna situation leder till att tillgängligheten på dessa kan upplevas begränsad.

Vill du ha mer information om föreningen innan du anmäler dig kan du maila styrelsen@gkf.info .

Söka medlemskap

För att ansöka om medlemskap i Göteborgs Kanotförening fyller du i informationen nedan och klickar på ”Skicka”. I textrutan kan du skriva ett meddelande.

Önskar ni söka familjemedlemskap måste var medlem göra en egen ansökan, skriv i textrutan att ansökan avser familjemedlemskap och med vem ni vill söka familjemedlemskap med.

Ett mail går då till vår medlemsregisteransvarige som skickar ut ett informationsbrev med information om föreningen, medlemsavgifter mm.

Göteborgs Kanotförening har inte något nåt kansli eller någon anställd personal utan är en ideell förening baserad på entusiastiska medlemmar som hjälper till. Det kan därför dröja några dagar innan du får svar.

Nyckelutlämning

När kassören registrerar betald medlemsavgift är du välkommen att delta i introduktionsträff på Göteborgs Kanotförening. Där du får nyckel och information om vår trevliga förening.

Nästa tillfälle hittar du i kalendern. Observera att du inte blir kallad till denna träff utan anmäler dig till det datum som passar dig efter att avgiften är betald. Information om hur du anmäler dig finns i kalenderhändelsen.

Personuppgifter

Som medlem i Göteborgs Kanotförening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att Göteborgs kanotförening skall kunna administrera sin verksamhet. Göteborgs Kanotförening har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kommer att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av Göteborgs Kanotförenings medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullfölja vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta Göteborgs Kanotförenings medlemsansvarige på medlemsregister@gkf.info för att ansöka om medlemskap.

De personuppgifter du skickar in via formuläret kommer att läggas in i vårt medlemsregister när väl betalningen inkommit. Vi kommer dock inte spara uppgifterna längre än en månad, har du inte inkommit med betalning inom denna månad kommer du behöva skicka in personuppgifterna på nytt. Vårt medlemsregister ligger i systemet KanslietOnline.

Mer information om föreningens hantering av personuppgifter finns i vår integritetspolicy.

Välkommen!


Ansökan

(Ej intresseanmälan)