Hoppa till innehåll

Nyheter

 • Dags att anmäla sig till vårarbetshelgen på Valö
  Arbetshelgen på Valö är 20-21 april. Gå till kalendern
 • Boka sommarvecka på Valö
  Under hela april månad kan man ansöka om en sommarvecka i någon av de bokningsbara stugorna: Hultet, Lillstugan eller Sjöboden. Lottningen sker i börja av maj när alla bokningar kommit in. Mer information och länk till ansökningsformuläret finns att hitta i inloggat läge på Att bo på Valö (under Bokning av sommarvecka).
 • När du byter adress
  När du flyttar eller byter epostadress är det viktigt att du meddelar detta till föreningen. Om du inte har fått fakturan för årsavgiften har vi troligen inte korrekt epostadress. Om du inte har fått årsboken beror det troligen på att din postadress är fel i vårt register. Skicka in ändrade kontaktuppgifter till medlemsregister@gkf.info.
 • Nytt föreningssystem
  Efter ett omfattande arbete är nu bytet av föreningssystem för GKF klart. Vi inledde med en förstudie i våras och valde efter en utvärdering KanslietOnline. Samtliga medlemmar har förhoppningsvis redan fått det första e-postutskicket från systemet. I slutet av januari kommer vi att skicka ut fakturorna för 2024. Mer information om våra avgifter samt frågor… Läs mer »Nytt föreningssystem
 • Valö höstarbetshelg 16-17 september
  Anmälan till arbetshelgen är nu stängd.