Hoppa till innehåll

Bassängträning Valhalla

Lördagen den 16 mars och lördagen den 6 april

Mer info och anmälan kommer att skickas ut via mail till alla medlemmar Inför årets kajakövningar inomhus i Valhallabadet

Vi kommer visa hur man tar sig upp efter kapsejsning, genom kamraträddning och andra räddningstekniker. Därefter finns det instruktörer på plats i bassängen för att hjälpa dig att träna.

– Deltagare ombesörjer själva att de har tillgång till kajak med utrustning och transport till Valhallabadet. För de som önskar finns det möjlighet att få plats med kajaken på föreningens släp som kommer att köras mellan Saltholmen och Valhalla.  Hjälp till att lasta kajaken på Saltholmen inför bassängträningen och lasta av kajaken Saltholmen efter bassängträningen.

– Föreningens lånekajaker är förbokade av paddelkommittén, meddela vid anmälan om du är intresserad av att använda föreningens kajak. Här kommer vi planera för två personer per kajak om intresset är stort.

– Kajaker ska vara väl rengjorda inför träningen och resdamm spolas av vid bassängkanten. Är det frost går det bra att använda varmvatten som finns vid utslagsbacken innanför dörren till segelhallen på Saltholmen. 

OBS att ni som önskar använda lånekajak behöver hjälpa till att rengöra dessa inför träningen och lasta lånekajakerna inför bassängträningen och lasta av lånekajakerna på Saltholmen efter bassängträningen.

– Flytväst är naturligtvis obligatorisk, egen flottör är bra att ha med.
– Använd gärna våtdräkt om du har tillgång till sådan. annars ex träningskläder.
– Ta också med egen fika då vi har en paus i passet.
– Var och en deltar, som vanligt, på egen risk.
 
Avgift:
150kr/tillfälle.
Därutöver subventionerar GKF räddningsträningen. Obs att denna träning endast är för medlemmar.  

Obs att plats tilldelas efter anmälan och därefter får ni svarsmail med mer information

Hälsningar

Paddelkomitten

Datum

16 mar 2024
Expired!

Tid

15:00 - 20:00
Kategori