Hoppa till innehåll

Valö höstarbetshelg

Anmälan till arbetshelgen är nu stängd.

Anmälan till vårarbetshelgen lördag 16 september och söndag 17 september.
Man kan delta lördag eller söndag eller båda. Varje arbetad dag räknas som en arbetsplikt.

Vi hämtar/lämnar med motorbåt från färjeläget på Vrångö varje morgon och eftermiddag. Ta med flytväst och regnkläder för båtturen. Om det är vågor kan det skvätta ganska mycket och man blir snabbt blöt.

Det varierar hur länge vi arbetar på söndag eftermiddag. Ofta hinner vi göra mycket på lördag och inte så mycket återstår att göra på söndag. Då kommer vi att köra er till Vrångö tidigare men ibland finns det mer att göra och då blir den tid som anges.

Lunch och middag lagas gemensamt men frukost får var och en stå för. Man kan övernatta gratis i tält eller stuga. Vi kommer att arbeta i stugorna så antalet platser är begränsat i dem.

Allt är beroende på väder. Om det är för kraftig vind kan vi bli tvungna att ställa in med kort varsel så därför är det viktigt att ni anger mejl och telefon så att vi kan skicka sms och mejl.
Om ni själva skulle bli tvungna att lämna återbud sent så använd länken som finns mejlet som ni får som bekräftelse på anmälan. Då ser vi snabbt hur många som ska hämtas vid Vrångö.

Datum

16 - 17 sep 2023
Expired!

Tid

Heldag
Kategori