Hoppa till innehåll

Lånekajaker

Föreningen har några lånekajaker som medlemmar kan låna, till exempel om man vill ta med en kompis på en tur. Använd menyn för att läsa mer om dem och på vilka villkor de får användas. Om du har frågor om lånekajakerna får du gärna kontakta ansvarig genom att maila lanekajaker@gkf.info. Om det gäller bokningssystemet – läs om support för bokningssystemet (som inloggad).

Adress för felanmälan

Om något är sönder, eller håller på att gå sönder, skall du meddela detta snarast på lanekajaker@gkf.info.

Vi har bokning online för lånekajakerna 

Vi har ett online bokningssystem för våra lånekajaker. För att använda systemet och kunna boka lånekajaker måste du vara registrerad användare av systemet. Läs mer som inloggad. När du är inloggad här på hemsidan kan du ansöka om att bli registrerad användare av bokningssystemet, hitta kajakbeskrivningar, regler för bokning och lån och instruktioner för bokningssytemet, med mera, i menyn. Vi skickar också instruktionerna till dig i samband med registreringen. 

”Paddling på havet kräver gott sjömanskap. Det är Du som bokar lånekajak som har ansvaret för att bedöma vädret, att du har rätt utrustning, klädsel, erfarenhet och form för att genomföra paddling.”

Ur boknings- och lånereglerna