Hoppa till innehåll

Våra C-kanoter

GKF har två C-kanoter för utlåning till medlemmar
Kanoterna är av typen Ci-Senior, byggda omkring 2003. Segelyta 10 m2. Längd 5,2 m. Bredd 1,5 m. Skrovvikt 100 kg. Bild från SM/RM 2015.

Kanoterna Sola och Älva, som har skrov i plast och rigg i aluminium, är mycket lika varandra. De sjösätts för varje segling och har för närvarande sin plats på land på gården nära flaggstången.

Gå gärna dit och och kika på och i dem, eller passa på att se dem i aktion en tisdags- eller onsdagskväll då det är segling i programmet. Det finns en nästan likadan privatägd också, som Jesper gärna vill ha ifred. Kontrollera därför att den du tar av kapellet på, eller seglar, är märkt Älva eller Sola i aktern.

Som medlem kan du låna en av dem, när du har blivit introducerad till dem och har bokat.

Gör så här:

Introduktion först
Har du redan seglat en båt i den här storleken, eller har du någon kamrat som kan hjälpa dig att komma igång? Kontakta gruppen för låne-C-kanoterna på e-post c-kanoter@gkf.info för att anmäla dig till en av de gemensamma introduktionerna och passa på att träffa andra intresserade. De gemensamma introduktionerna annonseras här på hemsidan.

Boka alltid i förväg på boka.se
Kanoterna måste alltid bokas när du skall segla, även om de är lediga och ingen annan har bokat. Nu har vi bokning online – när du är introducerad till kanoterna kan du enkelt kontrollera tillgång och förhandsboka online. Du behöver alltså bli behörig för att boka genom att gå introduktionen.

Bokningsregler